Six9ine staat een lange straf te wachten nadat hij voor een aantal dingen wordt verdacht. Hij bood al zijn bezittingen ter waarde van 1,7 miljoen aan maar deze werd geweigerd.

Het boekje met aanklachten waarin de rapper betrokken zou zijn is een goede 17 pagina’s dik en voorspelt niet veel goeds. Hij bood aan huisarrest te krijgen en wilde desnoods al zijn bezittingen inleveren. De rechter heeft gesproken en vertelt waarom hij dit weigerde.

Geweigerd

De rechter weigerde dit bod omdat hij ‘te gevaarlijk’ zou zijn voor de maatschappij. De politie vond een gestolen rugzak en een AR-15 in het huis van de New York rapper. Door deze vondst is 6ix9ine een van de hoofdverdachte in een gewapende overval.

De rechter meent verder dat 6ix9ine ook via telefoon een gevaar is: “The judge did think that home confinement proposal by the rapper’s attorney would be “substantial.” However, he said that it doesn’t actually acknowledge that fact that 6ix9ine is considered dangerous and “would still be able to direct acts of violence by telephone.” The judge claimed that even with full access to cellular technology, it would be impossible to track down all of 6ix9ine’s cell phone activity.”

De straf die hem te wachten staat kan verschillen van minimaal 16 jaar tot maximaal levenslang. Bekijk de volledige reactie met meer info hieronder in de video: