Monica Geuze, een vrouw die alles kan. Van een Youtubekanaal tot eigen sieradenlijn, ze heeft het allemaal. Maar wie deze getalenteerde vrouw al langer volgt, weet dat ze ook een dj-carrière achter de rug heeft. In haar podcast legt ze uit wat de échte reden is dat ze hier anderhalf jaar geleden mee is gestopt. 

“Je moet het doen omdat je het leuk vindt”
Hoewel Famke Louise en Tim Hofman het meest aan het woord komen in haar recente podcast, is de 23-jarige Monica ook niet de moeilijkste als het op onthullingen aankomt. Zo vertelt Monica waarom ze nou eigenlijk een punt achter haar dj-carrière heeft gezet.

“Eerst zei ik altijd: ‘Neem maar aan die boekingen’, en dan belde ik ’s middags van: ‘Ohhh, ik ben zo ziek'”, begint ze. “Op een gegeven moment kwam ik op een punt dat ik dacht: ja, het is echt wel lekker om zoveel geld te verdienen, maar ik besefte me toen wel dat je echt moet doen omdat je het leuk vindt. Anders houd je het gewoon niet vol. Ik vond het gewoon echt kut om te doen.”

Naamsbekendheid
De autoritten onderweg naar een show waren dan ook een heuse lijdensweg voor Monica, gewoon omdat ze het echt niet leuk meer vond. En dat is niet het enige. Ze vertelt dat mensen haar vooral boekte vanwege haar naamsbekendheid, en niet zozeer omdat ze een goede dj was. “Ik ben iedere vrijdag blij dat ik gewoon zelf bepaal wat ik ga doen” zegt Monica.

Bekijk de podcast hier onder: