Regisseur Squid Game geeft uitleg over rood geverfd haar van hoofdpersoon

Regisseur Squid Game geeft uitleg over rood geverfd haar van hoofdpersoon op het einde

Op social media worden er steeds meer video’s gedeeld over mogelijk theorieën die zijn verborgen in de serie Squid game. Zo ging het ook over de hoofdpersoon zijn haarkleur. De regisseur geeft uitleg.

Theorieën

De serie Squid Game houd je in een spanning en de een na de andere theorie zie je verschijnen op het internet. Fans hebben de aflevering geanalyseerd en hebben dus ook nu weer een nieuwe theorie over het rode haar van de hoofdrolspeler.

Rood kapsel

In de laatste aflevering van de serie besluit de hoofdrolspeler Seong Gi-Hun om zijn haar rood te verven. Hierover kwamen allerlei beweren over waarom hij specifiek voor die kleur heeft gekozen. Zo denken mensen dat hij weer zal deelnemen in het spel maar als een van de mannen in het rood pak of juist uit schuldgevoel en dat hij wraak zal nemen.

De regisseur Hwang Dong-Hyuk ontkracht alle aannames en geeft uitleg waarom hij voor het rood kapsel heeft gekozen.

These viewers are definitely more creative than I am, ” geeft hij aan in een interview. Alleen geeft hij aan dat de transformative is geinspireerd op zijn eigen leven.

If I was Gi Hun, what would I think of while sitting at the hairdresser? I think I would do something I’d never do if it were my normal self. That’s because Gi Hun is different now. Then, thinking what is the craziest thing I could do, I picked red hair. It’s like like Gi Hun’s anger.

Bekijk de video hieronder

Bron: YouTube, Parra, Koreaboo