Reiziger vindt ‘perongeluk’ geheim document kabinet in de trein! Lekt het door naar pers!

geheim document

We vergeten allemaal wel eens iets in de trein of in de bus. Een foutje kan gebeuren. Maar moet het nou net iets zijn dat niet in verkeerde handen mag komen. Een reiziger heeft het concept van het reageerakkoord gevonden.

Geheim document

Het geheime document is perongeluk achtergelaten in de trein en voor hun pech gevonden door een Volkskrant-lezer. Dit is gelekt naar de krant. Zou zouden Mark Rutte en Wopke Hoekstra al sinds 29 september tot een akkoord zijn gekomen en zijn ze het eens met de hoofdlijnen. Wel wordt er rekening gehouden met de plannen van D66.

Ook zouden de partijen werk willen maken van de woningmarkt crisis. Verder hebben ze plannen om de kinderopvang voor ‘veel’ mensen gratis te maken en hebben ze klimaatplannen. In het akkoord staat ook dat zij het minimumloon willen verhogen en meer migranten willen opvangen.

Sorry

Het is al bekend wie dit document heeft achtergelaten. Gert-Jan Seger van de ChristenUnie heeft van zich laten horen via Twitter en bekent de fout. Hij geeft aan dat dit het stomste is wat je kan overkomen. Dat kan je wel zeggen.

“Ik reis met de trein op en neer naar Den Haag. Dat is een fijne manier van reizen en gaat bijna altijd goed. Maar nu ging het een keer heel erg fout. Ik ben een mens en heb iets heel stoms gedaan. Sorry..”

Bekijk de tweets hier

Bron: Funx, Twitter