Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem voor GLORY wereldtitel!

GLORY kondigt vandaag aan dat Rico Verhoeven tegen kickboks- en MMA-legende Alistair Overeem gaat vechten. Overeem tekende onlangs een contract en mag gelijk voor de titel in zijn eerste partij!

GLORY: Collision 3 Arnhem

Het gaat gebeuren op 23 oktober 2021 tijdens GLORY: Collision 3. Het event vindt plaats in het Arnhemse GelreDome waar meer dan 27.000 duizend fans welkom zijn om deze historische clash bij te wonen.

Rico Verhoeven vs Alistair Overeem

GLORY kondigt aan: Alistair Overeem tekende in juni 2021 bij GLORY waarmee hij terugkeert naar zijn kickboxing roots. Hij was voor het laatst actief in de sport in 2010, het jaar waarin hij de K-1 World Grand Prix titel won. Nu, tegen Verhoeven, is Overeem erop gebrand om de titel van de beste zwaargewicht kickbokser ter wereld terug te winnen.

Hieronder de trailer, poster en de Tickets info:

Rico Verhoeven verdedigt zwaargewichttitel tegen Alistair Overeem op 23 oktober

Tickets

De algemene kaartverkoop voor GLORY: Collision 3 start op 14 september aanstaande. Tickethouders van GLORY 78 Badr vs. Wrzosek in Rotterdam Ahoy op 4 september krijgen vanaf 7 september een week lang exclusieve toegang tot de beste tickets voor Collision 3. Volledige details over de ticketverkoop zijn te vinden op glorykickboxing.com.