Rico Verhoeven met ‘nieuwe vriendin’ Naomy gespot (Beelden)

Er waren de afgelopen maanden veel geruchten over wie de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven zou zijn. En het lijkt erop dat er een soort van bevestiging is over één van deze namen: influencer Naomy van Beem. Rico is namelijk met Naomy gespot.

Rico Verhoeven met ‘nieuwe vriendin’ gespot

Rico en Naomy zijn op foto’s vastgein het zonnige Marbella, Spanje en lijken het heel gezellig te hebben. Dat is te zien op de initeme beelden die paparazzi aan Shownieuws hebben overhandigd.

Naomy van Beem

Op deze foto’s is te zien hoe Naomy Rico z’n rug insmeert met zonnebrand. Ook is te zien hoe ze met haar armen om hem heen hangt. En dat is volgens Bart Ettekoven bewijs.

Manager reageert

Het management van Rico heeft gereageerd en vertelt dat Rico niet verliefd is. Het verhaal is volgens hen dat Rico op vakantie was in Marbella met vrienden en Naomy daar toevallig ook was…

Aangezien al bewezen is dat Rico en Naomy elkaars foto’s regelmatig liken, lijkt dit echter niet zomaar toeval te zijn geweest. Ook meldde een bron aan Weekend in januari dat Naomy’s witte auto ‘vaak voor de deur bij Rico stond.

Bekijk de initeme foto’s van Rico en Naomy hieronder:

Bron: Shownieuws