Rico Verhoeven uitgedaagd door top-vechter! “Noem datum en prijs!” (Beelden)

In de afgelopen zes jaar hebben veel grote vechters geprobeerd te winnen van Rico Verhoeven, maar niemand lijkt te kunnen winnen van The King of Kickboksing. Nu is er een andere grote speler die de uitdaging aandurft!

Badr Hari, Jamal Ben Saddik, Hesdy Gerges, Guto Inocente, Mladen Brestovac,… De lijst van vechters die het tegen Rico Verhoeven wouden opnemen is behoorlijk lang. Hoewel het nog niemand is gelukt laat Tyrone Spong weten dat hij de uitdaging zeker en vast aan durft.

Verhoeven vs. Sprong

Onlangs zat Tyrone in een interview met voormalig vechter Clyde, hij laat weten dat hij openstaat voor een comeback en dan het liefst tegen Rico. “Kom met de juiste prijs en een datum en we gaan ervoor.” luidt het bij Tyrone. Hij is helemaal klaar om de king te onttronen. Hoewel het voor velen een absurd idee lijkt vindt Tyrone het best normaal. “Het is old school tegen de nieuwe generatie. En old school is wat de fans willen zien. De fans willen het en Glory weet dat natuurlijk ook, maar ze moeten met de juiste prijs komen. Ik ben de man die Verhoeven van zijn troon kan stoten,” zegt hij zelfverzekerd.

Bekijk het interview van de vechter over Rico Verhoeven hieronder

Bron en afbeelding: Manners, Sportprimeur

Lees ook: