Rico Verhoeven verslaat Jamal Ben Saddik met TKO!!

Vandaag was het zover. De twee topvechters in de Heavyweight divisie kickboksen stonden tegen elkaar in de ring bij Glory Collision 3: Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik 3. Rico behoudt zijn titel na een bizar gevecht…!

Rico vs Jamal 3

Ronde 1: De mannen beginnen geconcentreerd voorzichtig en tasten af. Een rechterstoot van Jamal is raak maar niet hard genoeg en Rico blijft staan. Aan het einde van de ronde slaat Jamal opnieuw hard raak, Rico glijdt even weg maar blijft staan en kan gewoon door.

Sensatie in Ronde 2

Ronde 2: Jamal is scherp en slaat opnieuw hard raak. Rico is heel even wankel en heeft problemen… De sensatie hangt in de lucht… Rico blijft uiteindelijk staan maar heeft het duidelijk moeilijk en heeft een heftig bloedende wond onder zijn linkeroog. Rico komt dan terug met een keiharde knie, maar zijn gezicht is inmiddels helemaal opgezwollen rondom zijn linkeroog. Jamal blijft doorstoten op de aangeslagen Rico, maar ook Rico landt enkele rake stoten en overleeft de ronde.

Uitgeput

Ronde 3: Jamal staat nu voor op punten. Rico landt enkele rake stoten en kicks. Jamal blijft staan en countert op Rico. Hij lijkt echter vermoeid en uitgeput, Rico zit er ook goed doorheen maar lijkt fitter. Jamal en Rico kunnen amper nog op hun benen staan aan het eind van de ronde. Ze halen allebei Ronde 4.

TKO!

Ronde 4: In ronde 4 is er al vrij snel een knockdown voor de conditioneel sterkere Rico na een rake stoten combo. Jamal gaat tegen de touwen en hangt met zijn hoofd buiten de touwen… En het is over… Jamal kan niet door, zo beslist de scheids…TKO… Rico wint!