Rihanna koopt prachtig huis voor 10 miljoen! Neem kijkje binnen!

Rihanna kocht drie maanden geleden een gigantisch huis in Beverly Hills. Nu besloot ze om het huis er naast ook te kopen voor een slordige 10 miljoen.

Rihanna koopt tweede huis in Beverly Hills

Waarom één gigantische mansion kopen als je er ook twee kan hebben? Riri is all about investeren in vastgoed lijkt het. Slechts enkele maanden geleden kocht ze een prachtig pand in Beverly Hills in California. Toch bleek dat niet genoeg te zijn voor haar. Rihanna bleek een oogje te hebben op het huis van haar buurman en besloot die ook maar te kopen!

10 Miljoen

Het eerste huis datRihanna kocht in het zonnige California kostte maar liefst 13.8 miljoen dollar. Haar nieuwe villa is wel wat goedkoper maar ze sloeg er nog steeds een slordige 10 miljoen tegenaan. Wat de huizen wel gemeen hebben met elkaar is dat ze allebei een enorm zwembad en walk-in closet hebben! De 33-jarige zangeres kocht een mansion van maar liefst 325m2 dat gebouwd is in een jaren 30 stijl. Verder bevat het huis 4 slaapkamers en 4 badkamers en natuurlijk een uitzicht over Beverly Hills.

Bekijk de beelden van haar twee gigantische nieuwe huizen hieronder.

Rihanna House Beverly Hills
Rihanna - Beverly Hills House
Rihanna - Beverly Hills House
Rihanna House Beverly Hills
Rihanna House Beverly Hills
Rihanna House Beverly Hills

Bron en afbeelding: Londonnewstime, Dirt, YouTube