Robert Pattinson heeft Covid-19, Batman wordt uitgesteld (Video)

Voor wie super enthousiast was voor de nieuwe Batman film, waarin Twilight’s ster Robert Pattinson Batman speelt, zal nog heel even moeten wachten. Robert is namelijk besmet met Covid-19, dus de productie van Batman is on hold.

Vorige week werd bekend gemaakt wie de hoofdrolspeler wordt van de nieuwe Batman film. Tot de meeste hun verbazing is dat niemand minder dan je favoriete vampier, Robert Pattinson. Gisteren is Robert positief getest op Covid-19 oftewel het Corona virus, hierdoor zullen de opnames van Batman verplicht een tijdelijk gepauzeerd moeten worden terwijl Pattinson uitziekt in quarantaine.

Batman film on hold want Robert is Covid-19 positief

Warner Bros deelt de statement: “A momber of the Batman production has tested positieve for Covid-19, and is isolating in accordance with established protocol. Filmindustrie is temporarily paused.” Later bevestigde Vanity Fair dat het wel degelijk om Robert Pattinson ging die corona heeft gekregen. De productie van de film is stopgezet en het grootste deel van het team zit in quarantaine.

Als we geluk hebben en de acteur is niet te ziek zodat hij snel herstelt en weer gezond is, kunnen de opnames binnen enkele weken weer beginnen. Laten we het beste hopen voor Robert! Gelukkig hebben we wel de teaser die we nog een paar keer kunnen bekijken tot het zover is.

Bekijk de teaser van de Batman film hieronder als je dat nog niet gedaan hebt!

Bron: Vanity Fair