Ronnie Flex “Bedrogen en diep gekwetst door Top Notch!” SPEC reageert!

ronnie flex

Onlangs is het nieuws naar buiten gekomen dat Ronnie Flex en platenlabel Top Notch hun samenwerking beëindigd hebben. Inmiddels heeft de woordvoerder van Ronnie Flex wat meer toelichting over de situatie gegeven. Zo zou Ronnie het gevoel hebben jarenlang niet betaald te zijn door Top Notch.

Bedrogen en diep gekwetst

Ronnie Flex was negentien toen hij met Top Notch in zee ging. Hij had toen nog weinig kennis over de muziekindustrie en werd niet geadviseerd door een zakelijk vertegenwoordiger. Zijn woordvoerder laat weten dat het contract dat Ronnie destijds tekende, de reden is voor de breuk met Top Notch. ”Top Notch voelde voor hem als een familie, hij had een heel hechte band met het bedrijf”. Toen Ronnie de financiële consequenties van het contract ontdekte, veranderde dit echter allemaal. “Hij voelde zich bedrogen en diep gekwetst. Voor zijn gevoel heeft hij acht jaar lang niets verdiend voor zijn harde werken”, geeft de manager van Ronnie aan.

SPEC

SPEC reageerde met: “Ronnie Flex besloot zijn contract met platenlabel Top Notch niet te verlengen omdat hij zich bedrogen voelde. De twee partijen werken al enige tijd niet meer samen. Het feit dat de samenwerking werd beëindigd, is toen niet gecommuniceerd”

Toen Ronnie Flex dit aangaf bij Top Notch, kwamen ze echter niet tot een overeenkomst waar beide partijen tevreden mee zouden zijn. Dat is dan ook waarom Ronnie eind 2019 besloot zijn contract niet te verlengen. De breuk is echter pas dit jaar officieel naar buiten gebracht. Eerst door een (inmiddels verwijderde) Instagram post waarin Ronnie aangaf nu independent te zijn en vervolgens bevestigde Top Notch dit. Hoewel Ronnie en Top Notch nog wel eens samen zullen werken, zal dit alleen op gelegenheidsbasis zijn. Het management van Ronnie Flex wordt nog altijd gedaan door SPEC.

Crooswijk Freestyle is een van de eerste singles die Ronnie Flex dropte zonder Top Notch.

Bron: Telegraaf, Instagram