Wij waren bij het vijfjarig bestaan van Encore, waar Soraya en Lorenza niemand minder dan Ronnie Flex spraken! Ronnie was ontzettend openhartig over wat hij zou doen als hij geen rapper was, of hij geld of vrouwen belangrijk vindt en wie hij voor het laatst heeft uitgescholden!

Op het vijfjarig bestaan van Encore waar onder andere Cardi B en Ronnie Flex zelf een optreden gaven, spraken Soraya en Lorenza niemand minder dan Ronnie Flex! Ze hebben Ronnie meerdere vragen gesteld.

Ronnie Flex als Leraar?

Ronnie was ontzettend openhartig over wat hij zou doen als hij geen rapper was. Hij zegt ‘’Dan zou ik lesgeven op een crèche of iets met kinderen van groep 1/2 ,’’ Het is dus gelijk op te merken dat hij veel van kinderen houdt.

Pu$$y or Money?

Wanneer Soraya vraagt: wat jij zou kiezen tussen pu$$y en money zegt hij: ‘’ Money op de 2e plek en pu$$y op de 1e plek je weet toch..’’

Wifey material

Ronnie vertelt dat het hem meer aantrekt als een meisje weinig volgers heeft op Instagram of Snapchat. Zelf vertelt hij dat hij niet zo druk bezig is met Snapchat.

Over Ronnie Flex

Ronnie Flex is op dit moment een van de populairste Nederlandse rappers. Aan het begin van deze maand scoorde hij zijn vijfde nummer 1-hit met Fan, de track die hij uitbracht met Famke Louise.

NORI

Komende vrijdag komt zijn nieuwe album NORI uit. Het trapalbum bestaat uit 13 tracks die aan elkaar zijn gemixt door DJ Waxfriend. Op het album zullen gastbijdrages te horen zijn van Winne, Leafs, Jacin Trill, D-Love, Bokoesam en meer.

AFAS live

Ronnie Flex heeft aangekondigd dat hij op 16 december gaat optreden in AFAS Live. Dit is zijn grootste soloshow tot nu toe.

Bekijk het hele interview met dat we hadden met Ronnie hierboven.