Dit is de eerste aflevering van Blijf Scherp waarbij deze week Prelec, Giant, Soraya & Lorenza het laatste nieuws bespreken. Deze week komen o.a. andere Boef’s nieuwe hit, Famke Louise, Armoo & Mula B aan bod:

Boef is terug

Boef heeft het zwaar gehad de laatste maanden maar is weer helemaal terug. Hij heeft vorige week een nieuwe track uitgebracht die gaat over zijn leven. De clip stond #1 op Trending. In de videoclip van Boef zie je de jonge versie van hem strijden door moeilijke tijden.

Armoo verwijdert foto’s van Instagram

Armoo, de prank youtuber die omgeschakeld is en zich nu richt op muziek heeft al zijn Instagram foto’s verwijderd maar wel een album gedropt. Het werd gezien als een grap maar blijkbaar is het toch wel serieus. Kan hij de confrontatie niet meer aan? Doet hij alleen voor het geld of moeten we hem gewoon met rust laten?

Mula B komt met album Meesterplusser

Mula B is vorige week vrijdag 6 april gekomen met een nieuw album genaamd: ‘’Meesterplusser’’. Het album werd al een langere tijd verwacht. Het album zou in september 2017 uitkomen. Het is een album met 12 nummers met featurings van bijvoorbeeld Equalz, Mosta Man en Sevn Alias.

Ook wordt kort de Frenna en Mula B besproken. Is die ruzie een reden geweest dat Mula B minder ft’s krijgt dan mindere artiesten?

Freshmen

Laatst zijn de genomineerde bekend gemaakt met de 10 beste nieuwkomers van dit jaar. Jayden Smit is onder andere genomineerd. 6ix9ine is natuurlijk ook genomineerd, met zijn kleurrijke haar is hij vaak in het nieuws. Bhad Babie is ook genomineerd maar daar is Prelec het niet helemaal mee eens. Ze wordt vergeleken met Famke Louise, ze zijn allebei geen artiesten maar krijgen wel de hardste beats. Had Cardi B genomineerd moeten zijn?