Veel bekende mensen hebben hun eigen kledinglijn en nu ook Ronnie Flex. Hij brengt in samenwerking met modemerk CoolCat een eigen collectie uit, je kan het eind volgende week kopen.

Ronnie Flex heeft altijd een eigen kledinglijn willen hebben, hij vindt het belangrijk dat zijn ontwerpen ‘’ubercool en toch zeer betaalbaar’’ is voor jongeren, hij wil dat zijn fans het makkelijk kunnen betalen. De stijl en klasse van Ronnie Flex past perfect bij Coolcat. ‘’Veel van onze klanten en medewerkers houden van Ronnie en zijn muziek. Daarom heb ik geen seconde getwijfeld toen Ronnie vroeg of wij samen met hem een eigen kledinglijn wilden maken’’ aldus ondernemer Roland Kahn.

Coolcat is het modewerk van ondernemer Roland Kahn en hij is onder de indruk van Ronnie Flex. ‘’Ronnie is niet alleen een creatieve geest, maar ook een echte ambitieuze ondernemer. Ronnie voelt perfect aan wat jongeren van vandaag aanspreekt. Onze designers die intensief met Ronnie hebben samengewerkt, waren erg onder de indruk van zijn gevoel voor tijdgeest, stijl en oog voor details.’’

Ronnie Flex reageert enthousiast op zijn Instagram:

Boef lanceerde in mei zijn eigen kledinglijn. Nu is het de beurt aan Ronnie Flex. Bekijk het hieronder:

De allereerste collectie is vanaf vrijdag 19 oktober online te bestellen en een dag later ligt het in de winkel.