Ronnie Flex over independent gaan “Ik pak nu meer money!”

Ronnie Flex heeft zijn eerste album ‘Altijd Samen’ uitgebracht als independent artiest en plukt daar de vruchten van. Dat zegt hij in een onthullend en uitgebreid interview met Complex NL.

Ronnie Flex independent

Het was voor velen een grote verrassing toen Ronnie aankondigde dat hij en Top Notch uit elkaar gingen na vele succesvolle jaren. Zijn manager stelde begin april dit jaar: “Hij voelde zich bedrogen en diep gekwetst. Voor zijn gevoel heeft hij acht jaar lang niets verdiend voor zijn harde werken”

Meer money

Ronnie bij Complex NL over onafhankelijk zijn: ‘’Ik moest kiezen voor mezelf of niet, dus ik had geen andere keuze dan independent te gaan. Aan de ene kant is het mooi als enige eindverantwoordelijke. Aan de andere kant is het ook een uitdaging met veel meer taken: marketing en videoclips, bijvoorbeeld. Maar ja, ik krijg er ook veel meer money voor terug.’’

Altijd Samen

Des te indrukwekkender is hiermee het marketingplan achter ‘Altijd Samen’ van Ronnie, waarbij het leek alsof er een gigantisch label achter zit. Met o.a. een grote release party in de Kuip.

Tweede Kind

Ronnie’s vriendin Demi de Boer is in verwachting van hun eerste kind samen, zijn tweede kind na dochtertje Nori. Hij gaat het druk krijgen maar kijkt er natuurlijk ook heel erg naar uit: ‘’Ik geloof dat je alles kan laten lukken, maar je moet er wel dingen voor opofferen. Laat chillen bijvoorbeeld, feesten, dat soort dingen. Als ik gewoon een beetje gezond leef, dan moet het allemaal wel goedkomen.’’

Lees het volledige interview hieronder (Klik op de Afbeelding):

Bron: Complex NL