Skip to main content

Rose Bertram is een 27 jarig topmodel uit België. Ook deed ze een expeditie Robinson mee en had ze een lange relatie met voetballer Gregory van der Wiel. Ook werd een tijdje gedacht dat ze iets had met Kylian Mbappe. Maar het meest staat ze bekend om het feit dat ze echt gewoon bloedmooi is.

Rose Bertram

Laatst herinnerde ze even haar 1.1 miljoen volgers aan het feit dat ze altijd al zo prachtig is geweest. Sterker nog, ze was in de tijd van de foto’s die ze deelt iets voller en ze schrijft die rondingen wel een beetje te missen.

Een ding is in elk geval zeker, Rose Bertram was en is een plaatje om naar te kijken. Gelukkig liet ze haar volgers weer even meegenieten.

” Throwback foto’s, veel ervan heb ik nog nooit gepost! Terugkijkend naar mijn lichaam en ik hou van de rondingen, kan ik niet geloven dat ik er toen zo onzeker over was. Omarm je lichaam in want het gaat door vele fases in het leven. “

Bekijk de beelden hieronder:

Swipe:

Leave a Reply