Roxeanne Hazes (25) is op Instagram overspoeld met negatieve reacties nadat ze een foto had gepost waarop ze te zien is hoe ze bloot in bad zit met haar kersverse zoontje Fender. De meesten vinden de foto aandachttrekkerij.

Reacties als ‘draait dit om jou of om je zoontje’ of ‘alles voor likes..’ vliegen de zangeres om haar oren. Weer een ander stelt dat Roxeanne niet alle intimiteit uit haar privéleven moet delen: “Dergelijke foto’s moet je voor jezelf houden”.

night night.

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Roxeanne is verbaasd over alle ophef. “Dit had ik even niet zien aankomen. Ophef over een vrolijk moment met mijn zoon in bad”, schrijft ze. Volgens de zangeres is niet alle naakte huis meteen ‘seksueel gerelateerd’. “Jammer dat hier toch nog zo moeilijk over gedaan moet worden. Daarom nog een foto van mijn zoon Fender, driftig drinkend uit mijn borst. Ik vind het een prachtige foto”, benadrukt Roxeanne tegen de haters.

Roxeanne is niet de enige die kritiek krijgt op een intieme foto met haar baby. Afgelopen week maakte rapper Ali B hetzelfde mee. De rapper deelde vol trots een foto met zijn pasgeboren Nouri onder de douche, maar werd al gauw overspoeld met negatieve reacties.

Bekijk hier een interview met Roxeanne Hazes, waarin ze vertelt over haar relatie, de miskraam en haar zwangerschap: