‘Ruzie met dodelijke afloop op Mallorca blijkt Ajax-Feyenoord rel’ [UPDATE]

Er wordt steeds meer bekend over de dodelijk afgelopen ruzie tussen enkele jonge Nederlanders op Mallorca. De 27-jarige Carlo uit Waddinxveen verloor zijn leven nadat hij zwaargewond raakte. Nu blijkt dat de ruzie zou zijn aangewakkerd door een rel over voetbal.

Ruzie Mallorca

Dit diep trieste nieuws komt van omstanders die het zagen gebeuren en het meldden aan de Telegraaf. “Zijn belagers wilden duidelijk maken dat ze ‘Ajax-supporters’ waren en geen Feyenoord-fans tolereerden,” zo schrijft De Telegraaf .

Ajax-Feyenoord rel?

Een propper genaamd Mitchell hoorde dat de daders iets riepen over Ajax en Feyenoord. “Het waren echt jonge gasten van ‘nog geen twintig’. Ze kregen door dat het slachtoffer uit de regio Rotterdam kwam, waarna de aanval werd ingezet. Het is niet bekend of Carlo ook inderdaad fan was van Feyenoord.” aldus de omstander aan de krant.

Andere aanwezigen menen dat het om een groep van zogenaamde Ajax-fans ging die doorhadden dat er enkele supporters van Feyenoord waren. “Ze spreken van blanke jongens uit de (wijde) regio Amsterdam die veel hadden gedronken en doelbewust keken waar ze problemen konden veroorzaken”, zo meldt De Telegraaf.

Carlo was op vakantie in Mallorca en op stap met vier vrienden toen hij zonder aanleiding aangevallen werd bij Playa de Palma. Hij vocht voor zijn leven maar overleed na dagen in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

UPDATE: De familie van Carlo ontkent de Telegraaf berichtgeving over een Ajac-Feyenoord rel

Hieronder beelden en meer info over de ruzie:

Bron: Voetbalzone, Telegraaf