Skip to main content

Afgelopen zaterdag maakte Samantha de Jong, aka Barbie, op Instagram bekend dat ze een miskraam had gehad. Lang lijkt ze hier echter niet om te hebben hoeven rouwen, een dag later postte ze alweer een feest-foto.

Eind juli maakte de realityster bekend dat ze opnieuw zwanger was. “Voel me zo happy!!”, schreef ze onlangs. “Met de baby gaat alles goed heb vandaag me eerste echo gehad het hartje klopt alles is goed ben nu 6 en halve week zwanger leef op een #rozewolk #blauwewolk.”

Vrijdag ging het dan echter toch mis voor Samantha en de vader Maron Hill. “We hebben maar heel even van je mogen genieten”, schreef ze bij foto van een  blauwe lucht met wolken die een hart vormen. “Zo welkom als je was, zo diep je al in ons hart zat… We missen je nu al en zullen altijd van je blijven houden.”

https://www.instagram.com/p/B1RwbatowGL/?utm_source=ig_web_copy_link

Eén dag later lijkt Barbie de verdrietige gebeurtenis alweer (even) vergeten te zijn, met een feest-foto, waarbij ze schrijft: “Met mijn grote vriend @pim_leeflang altijd goed en heullll gezellagggg #birthdayparty #flugel #djjean#endoor.”

https://www.instagram.com/p/B1UrpeyoVtQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Leave a Reply