Sarah van Soelen doet verhaal over relatie! “Breuk met André is tijdelijk”

Andre en Sarah officieel uit elkaar

Na een lange stilte rondom de breuk tussen Sarah van Soelen en André Hazes. Maar nu lijkt het erop dat Sarah toch het een en ander van haar hart af wilt en haar verhaal doet rondom André.

Vrienden met Monique?

Juicekanaal Reality.fbi heeft al langere tijd contact met Sarah van Soelen en hebben een uitgebreid gesprek gedeeld in hun story waarin zij openlijk praat over de breuk maar ook over zijn ex Monique.

Ze stuurt eerst een foto van Monique in een pakje en schrijft daarbij. ‘Ik ga stuk. Dit had ik twee weken geleden met mijn verjaardag aan’. ‘Ik doe het haar niet na hoor haha. Ze is bijna 20 jaar ouder. Dré gaat met een jonger iemand en ze heeft opeens bloemenjurken in de kast opgeborgen.’ Sarah zou hiermee bedoelen dat Monique haar kledingstijl aanpast vanwege haar.

Er wordt haar gevraagd of zij ooit vrienden met haar wordt. Sarah reageert: “Als ik normaal tegen haar moet doen voor het kind, zal ik het zeker doen. Daar buitenom, nee”. Het ziet er naaruit dat de twee dan ook geen vriendinnen worden.

Breuk André

Eigenlijk wilt iedereen weten wat de status tussen André en haar is. Er lijkt nu soort van duidelijkheid te zijn. . “Niks is uit. Er is inderdaad een pauze, voor ons allebei, veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig”. Eerder werd er gespeculeerd dat het contact zou zij verbroken en ze bevestigt dat ze weinig contact heeft met André.

Dat Sarah het een en ander deelt is toch opmerkelijk want zowel zij als Monique hebben namelijk een contract moeten tekenen dat zij niks over André kunnen of mogen zeggen wat hem zwart kan maken. Andersom zou hij dat ook niet mogen.

Bekijk de beelden hier

Bron: Instagram – @reality.fbi , @juicechannel_