Sarah van Soelen ‘Meest gehate vrouw van Nederland’! “Ze had 24/7 beveiliging nodig”

André Hazes kwam nadat hij uit elkaar ging met ex Monique flink onder vuur te liggen. Maar ook zijn nieuwe vriendin Sarah Soelen wist niet wat haar overkwam, zij kwam namelijk 24/7 onder zware beveiliging te staan. Ze werd namelijk gezien als de meest gehate vrouw van Nederland.

Dreigementen

Hazes onthult bij Veronica Superguide dat niet alleen hij, maar ook Sarah Soelen zware dreigementen ontving via sociale media. Zo zwaar dat zij 24 uur per dag beveiliging nodig had. Hazes vertelt: “Ik ben al die media-aandacht gewend en zie het als iets wat bij het artiest-zijn hoort. Maar voor Sarah was het compleet nieuw”.

‘Meest gehate vrouw’

De media-aandacht die Sarah Soelen kreeg ging volgens Hazes direct ongelofelijk hard. “Van de ene op de andere dag werd ze aan de schandpaal genageld op social media, was ze de meest gehate vrouw van Nederland.” Voor Hazes is Soelen zeker niet de meest gehate vrouw van Nederland.

Hazes is onwijs gelukkig met zijn nieuwe liefde, die volgens hem fantastisch kan omgaan met alle (negatieve) aandacht die bij het showbizz leven komt kijken. “Sarah is een heel goed wijf. Heel sterk ook. Ze kan dit echt aan.”

Bronnen: Veronica Superguide