Skip to main content

Sarah van Soelen en André romance was maar voor korte duur en is dan ook echt verleden tijd. Ze is er klaar mee. Ze wilt niet meer verder als de ex van. Maar kan het niet laten om toch nog even een sneer uit te delen naar de andere ex.

Sarah van Soelen sneert

Dat Monique Westenberg haar niet helemaal lag, dat is wel duidelijk. Sarah van Soelen sneert tijdens een vragenvuurtje op haar Instagram naar haar. Na haar breuk met André probeert ze haar influencer leven op te pakken. Sarah wist afgelopen week het nieuws te halen, nadat ze te gast was in de nieuwe podcast van Najib Amhali. Hierin vertelt zij openlijk over haar drugsverleden.

Een volger laat weten dat ze nu echt als ‘Sarah’ wordt gezien en niet als de ex van. Hier is ze het dan ook mee eens. Ik ben blij dat ik eindelijk een beetje van alles los kom. Het is namelijk al een geruime tijd over. We zijn ons eigen weg gegaan. Ik wil gewoon verder als Sarah en niet als ‘ex van’. Sommige mensen maken er nog veel gebruik van. Ik liever niet,” reageert ze. Volgens Yvonne Coldewijer is dit een duidelijke sneer naar André ex-liefje.

Bekijk het verhaal hier

Bron: Instagram @lifeofyvonne

Leave a Reply