‘Satanisten’ blij met Lil Nas X ‘Satan Shoes’ met mensenbloed

Terwijl Nike naar de rechter stapt voor de onofficiele samenwerking van de ‘Satan Shoes’ van Lil Nas X, krijgt de rapper goedkeuring van Church of Satan.

Aanklacht door Nike

Eerder deze week veroorzaakte Lil Nas X een hele ophef rond de ‘Satan Shoes’ met mensenbloed die hij in samenwerking met Nike heeft uitgebracht. Ondertussen heeft Nike gereageert dat zij daar niets mee te maken hebben en dat het geen officiele Nike samenwerking is. Het sportmerk is zelfs naar de rechter gestapt voor een aanklacht tegen Lil Nas X.

Lil Nas X goedkeuring Church of Satan

Het is alsof rapper Lil Nas X het aanvoelde dat Nike hem zou aanklagen om de ‘Satan Shoes’. De rapper heeft dan ook een goedkeuring stempel gekregen van ‘the Church of Satan’. De Satanisten zijn extreem fan van de schoen en vinden het absoluut niet erg dat er een druppel mensenbloed in de zool zou zitten. Ook zijn er maar 666 paar schoenen beschikbaar die in no time uitverkocht waren. Ookal kostte de schoenen €1018 (wat wijst naar Luke 10:18 in het Nieuwe Testament) hield dat mensen niet tegen om ze te kopen.

Bekijk de laatste videoclip MONTERO van Lil Nas X hieronder.

Bron: TMZ