Deze gast moet jij checken! the upcoming artiest heeft voor zijn doorbraakvideo ‘HEART ATTACK’ 29 miljoen weergaven zien binnen te krijgen in een korte periode en dit is nog al een prestatie waar voor geklapt mag worden!

Who the hell is Scarlxrd?

Scarlxrd, Marius Listhrop, een man met veel talenten uit Birmingham, is in 2012 een populaire YouTuber geworden. Vervolgens veroverde hij de Britse rapcore-scene met zijn band Myth City. Maar hij hield nog steeds alle azen uit de zijne voor zijn solocarrière onder de naam Scarlxrd.

Hij slaagde erin om binnen twee jaar zoveel singles, EP’s en mixtapes vrij te geven als een gemiddelde muzikant die zijn of haar hele carrière doormaakt. De enorme creatieve revisie is in elk woord en elke beat ingeprent.

Hij maakt deel uit van deze nieuwe hiphop-beweging waarin rappers, zoals XXXtentacion en Lil Uzi Vert, zingen over hun wanhoop en woede vergezeld door een zeer krachtige soms gewelddadige beat. Het is geen verrassing dat Scarlxrd wordt beschouwd als een van de meest energieke rappers.

Op 28 mei staat hij in de Melkweg in Amsterdam, dus zorg dat je nu je kaartjes haalt!

Maak verder kennis met ScarLxrd en bekijk zijn meest recente videoclip hieronder:

Zijn grootste hit met 30 Miljoen views:

Hij vertelt over zichzelf: