Selma Omari: ‘Ik heb mijn succes niet aan Boef te danken!’

Selma Omari was gast bij Jeroen Holtrop en praat over haar nieuwe single, haar succes, de haatreacties die ze krijgt en natuurlijk de breuk met rapper Boef.

‘Ik voel me meer artiest dan vlogger.’

Influencer en zangeres Selma Omari bracht vorige week vrijdag haar nieuwe single ‘Lifestyle’ uit in aanloop naar haar nieuwe album. Bij Jeroen Holtrop in Club Trending geeft ze een woordje uitleg over haar nieuwe track. Ook vertelt Selma over haar succes als influencer én zangeres. ‘Ik heb kei hard gevochten voor mijn succes en bereik.’ luidt het bij Selma. De Lifestyle zangeres vertelt ook een beetje over haar liefdesleven. We weten allemaal wel dat ze de ex vriendin van rapper Boef is maar op dit moment is Selma single. Zo vertelt ze dat ze op sympatieke,grappige mannen valt. Verder laat ze weten dat ze niet echt een type heeft.

Toen Jeroen vroeg of Boef wat te maken had met het succes van Selma zei ze gelijk ‘Nee’. Uiteraard heeft ze wel wat volgers er aan overgehouden maar volgens haar heeft zij hem ook geholpen met zijn imago. ‘Als het niet gaat dan gaat het niet.’ vertelt Selma. ‘Ik blijf een jaar lang single, gewoon lekker daten tot ik iemand vind die ik echt leuk vindt.’ Gelukkig kan Selma alle negatieve commentaar en haatreacties aan en is ze lekker aan het werk aan nieuwe projecten. 5 maart komt haar nieuwe album uit waar ze hele jaar hard aan heeft gewerkt.

Bekijk hieronder het interview van Selma Omari met Jeroen Toltrop.

Bron: Telegraaf