Selma Omari haalt keihard uit naar Maxime Meiland na excuses!

Maxime Meiland reageerde deze week voor de eerste keer op alle ophef die er rondom haar familie was ontstaan. In haar excuses meent ze niet achter de uitspraken van haar moeder te staan, maar daar gelooft Selma Omari niets van.

Ophef

De ophef barstte los na een interview van Erica Meiland, waarin ze aangaf geen fan te zijn van het islamitisch geloof en o.a. zei: “Rot op joh, met je boerka. Ik heb weleens drie van die pinguïns in Noordwijk zien lopen, dat is toch niet normaal?” 

Maxime Meiland excuses

Maxime is ‘erg geschrokken van de ophef die is ontstaan na de opmerkingen van haar moeder Erica over mensen met een hoofddoek.” ‘Ik heb mijn les geleerd en ben met mijn neus op de feiten gedrukt.

Zo laat ze o.a. weten: “Dat ik achter mama sta en haar support, wil niet zeggen dat we overal hetzelfde over denken of dezelfde mening delen. Ik vind het ‘schrikwekkend’ dat mijn woorden ‘volledig uit zijn verbrand zijn getrokken door media en dergelijke. Vrouwen zouden elkaar moeten ‘supporten’ ‘Voor elkaar op moeten komen en elkaar dienen te steunen.” Selma Omari gelooft alleen niks van de verontschuldiging van Maxime.

Reactie Selma Omari

Selma Omari vindt het heel toevallig dat Maxime pas na geboycot te zijn door diverse bedrijven naar voren komt met een goeie reactie. Selma stelt: “Oke grappig, maar ik doe het ermee. Maar spijtig dat dit rationeel en vooral normaal denken voortkomt na geboycot te worden en nooit vanuit eigen beweegredenen voortvloeit.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: YouTube, Instagram