Selma Omari zingt zonder autotune! Onthult bizarre aandoening! (Beelden)

In een nieuwe video van Donnie aan de Kook geeft Selma Omari zich meer bloot dan ooit. Niet alleen zingt ze zonder autotune; ze onthult ook dat ze een bizarre aandoening heeft. Bekijk de beelden onderaan dit artikel.

In Donnie aan de Kook gaat Donnie samen met Selma een vegan Turkse pizza maken. Ondertussen vertelt Selma over haar carrière en haar persoonlijke leven. En wat blijkt: Selma heeft een nogal bijzondere aandoening.

Misofonie

‘Ga je zo naast mij eten?’, vraagt Selma aan Donnie. Als hij dat een beetje verbaasd bevestigd, vervolgd ze: ‘Want ik heb toen ik heel jong was een diagnose gehad dat ik Misofonie heb.’

Gevoelens van haat en walging

Misofonie is een aandoening waarbij specifieke geluiden heftige gevoelens van haat, walging of woede oproepen. En dat beïnvloedt het leven van de zangeres behoorlijk, zo vertelt ze. ‘Ik moest ook echt in therapie’.

Zonder autotune

Niet alleen is Selma eerlijk over haar persoonlijke leven, ze zingt óók nog een stukje zonder autotune. En dat roept flink wat reacties op. ‘Ze kan gewoon niet zingen, en heeft echt een verrotte houding’, schrijft iemand. Een ander is wel positief: ‘Selma is zo ontzettend mooi!’

Bekijk de volledige video hieronder:

Bron: YouTube

Lees ook: