Het nieuwe seizoen van Temptation Island is al heftiger dan ooit, maar buiten het programma al helemaal: bedrog, ruzies, agressie en sekstapes, we are absolutely loving it!

Afgelopen week kwam naar buiten dat Kevin uit Temptation Island betrokken was bij een straatgevecht waarvan de beelden het internet over gingen. Later was Kevin met Shelly van Ex On The Beach. Niet lang geleden lazen we op internet dat er een sextape van Temptation Island Kevin en Shelly uitgelekt zou zijn.  Shelly vertelde Flair België hoe het allemaal in elkaar zit.

Shelly reageert over de gebeurtenis 

Aan het eind van de avond gingen de twee naar hun hotel, waar het feestje verder ging tussen de twee, maar Shelly is niet blij met wat er daarna gebeurde zegt ze tegen Flair België:

“Kevin heeft daar alles gefilmd wat er gebeurd is, zonder dat ik het wist. Hij heeft die video’s achteraf op Snapchat verstuurd naar zijn vrienden en nu gaan die beelden rond.” Ook zegt ze dat vooral Megan en haar vriendinnen de beelden verspreiden. Shelly geeft aan dat ze wel boos is op Kevin, maar dat ze nog samen moeten werken.

Meer Temptation?

Zien: TEMPTATION ISLAND 2018 AFLEVERING 9 KUN JE HIER BEKIJKEN
Zien: TEMPTATION ISLAND 2018 AFLEVERING 9 KUN JE HIER BEKIJKEN

Bekijk ook:


Zie ook: