In het begin van het huidige seizoen van Temptation Island, hadden veel mensen misschien hun geld erop ingezet dat het koppel Tim en Deborah het meeste kans had om de ultieme relatietest te overleven. Dit pakte echter totaal anders uit. Deborah vertelt nu dat de relatie voor het programma ook niet bepaald perfect was.

Hondstrouw

Tim kwam in eerste instantie over als een hondstrouwe vriend, toen hij ‘no girls allowed’-briefjes op zijn slaapkamers plakte en bij het eerste kampvuur zelfs aankondigde Deborah op de laatste dag van het programma ten huwelijk zou gaan vragen. Zoals inmiddels bekend draaide de ‘trouwe’ Tim echter binnen een paar dagen 180 graden om, en had hij geen trouwplannen meer met Deborah maar met verleidster Cherish.

Lees ook: Tim van Temptation Island met de dood bedreigd: “Ik krijg bizarre doodsbedreigingen”

Zware ruzie

In het programma ‘Goedele on top’ doet Deborah nu een boekje open over haar relatie met Tim, die alles behalve perfect was. “We hadden zware ruzie”, vertelt Debora, waarna Goedele vraagt hoe erg die ruzies waren. “Met slaande deuren”,  antwoord Deborah. “Enkel deuren hoop ik, en niet op elkaar?”, vraagt Goedele, waarna Deborah een tijdje stil blijft. “Daar spreek ik me niet over uit”, zegt ze vervolgens, waarna Goedele haar conclusie trekt: “Da’s op zich ook al een antwoord”

Bekijk de hele aflevering van Goedele on top met Deborah hier.