‘Spotgoedkope’ villa in Spanje is een droom vakantiehuis

spanje huis koop

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk kunnen we weer lekker genieten van op reis gaan. Deze villa in Spanje is een droom vakantiehuis voor iedereen. En gezien de prijs en wat je er voor krijgt, vergeleken met de stijgende prijzen in NL, spotgoedkoop.

Villa in Spanje

We hebben al lang genoeg binnengezeten, tijd voor te ontspannen op vakantie. En Spanje is deze dagen de place-to-be om een mooie villa te kopen. Als je nog opzoek bent naar je droom vakantiehuis maar nog niets gevonden hebt, no stress, we got you. In het stadje Dolores, ten zuiden van Alicante, staat een prachtig pand voor een wilde vakantie!

Droomhuis

De villa bestaat uit 3 slaapkamers, 3 badkamers, een woonkamer met grote ramen, een garage en een eigen zwembad in de tuin. Ook de keuken is even luxe en modern als de rest van het pand. In de keuken zijn er ook schuifdeuren zodat je lekker in de zon kan koken met uitzicht op tuin en zwembad.

En de kers op de taart, deze prachtige villa in Spanje kost maar €274.000! Daar heb je in Nederland zelfs geen appartement voor in een leuke buurt.

Foto’s van het huis

luxe vakantievilla
 te koop villa dolores alicante 3
 te koop villa dolores alicante 7
 te koop villa dolores alicante 8

Wil jij ook wel zo’n huisje om te overwinteren en zomervakanties te spenderen? Dan moet je hier zijn! Bekijk alle foto’s hieronder.

Bron: Man-Man , Spanjekoophuis.nl