Squid Game komt met Real Life versie waar je aan kan meedoen!

De bizarre serie Squid Game staat bekend om zijn kinder/jeugd spelletjes met dodelijke straffen. Een absolute horror als je denkt er zelf aan mee te moeten doen. Maar toch kan dat nu ook in een Real Life versie!

Squid Game in Real Life

Het Korean Cultural Centre in Abu Dhabi organiseert deze week het spel waarin twee groepen van 15 vooraf geselecteerde deelnemers deel gaan nemen.

Uiteraard zijn de straffen niet zo dodelijk en bloederig als in de serie. In overeenstemming met de show dragen de deelnemers uniformen met het Squid Game-logo en het het personeel de cirkel-, driehoek- en vierkante kostuums.

Abu Dhabi

Vooralsnog is het spel alleen in Abu Dhabi te spelen, maar dit concept zal door de populariteit van de serie ongetwijfeld zeer snel wereldwijd geïntroduceerd worden.

De organisatie: “De spellen leken een beetje brutaal in de serie om het dramatische element te maximaliseren, maar eigenlijk zijn alle spellen in de serie populaire spellen die worden gespeeld door Koreaanse kinderen van vroeger tot nu. KCC wil graag dat de mensen in de VAE meer leren over de Koreaanse cultuur door deel te nemen aan het evenement.”

Alle bekende spellen uit de srie komen aan bod dus: Groen licht, rood licht, glazen stapstenen, het dalgona koekjes-spel, de knikkers en ttakji vouwspel.

“Ongeacht het toernooi kunnen de uitgeschakelde spelers afzonderlijk deelnemen en de game bekijken zonder naar huis terug te keren.”

Bekijk hieronder de trailer, meer info en alle spellen uit de serie:

Bron: Business Insider, Youtube