Steven Bergwijn definitief niet naar Ajax! Dit zou de reden zijn

Steven Bergwijn gaat definitief niet naar Ajax, zo meldt De Telegraaf. De club heeft afgezien van de Oranje topspeler die bovenaan de lijst stond van trainer Eric ten Hag,

Vraagprijs

Tottenham hield naar verluidt vast aan de 25 miljoen euro vraagprijs met bonussen, wat 30 miljoen euro zou moeten worden in totaal. Ajax wilde niet verder gaan dan 22 miljoen. Een hoger bedrag werd door de beleidsbepalers onverantwoord geacht.

Salaris

Bergwijn en Ajax waren ook persoonlijk aan het onderhandelen en ook daar zouden ze niet helemaal uit zijn gekomen. Valentijn Driessen eerder: “Volgens mij komen Marc Overmars en Daniel Levy, de eigenaar van Tottenham Hotspur er wel uit, op een of andere manier. Maar het probleem is misschien toch wel meer de persoonlijke eisen van Bergwijn”

6 miljoen

Er werden salaris bedragen gemeld van 6 miljoen euro. Dat zou Bergwijn netto verdienen in Noord-Londen. “Als die er niet op achteruit wil gaan, dan wordt het een heel moeilijk verhaal voor Ajax” “Dat is dan het totale financiële plaatje dat dan op tafel moet komen, als je hem voor vier of vijf jaar contracteert. En volgens mij betalen ze bij Ajax die salarissen niet.”

Hieronder Bergwijn in Amsterdam, vermoedelijk voor onderhandelingen:

Het Breaking News bericht:

Bron: Telegraaf, Twitter