Sylvie Meis klaagt haar voormalig vriendinnen Sabia Boulahrouz en Touriya Haoud aan. Sabia beweert dat Sylvie Meis nooit borstkanker heeft gehad, wat ontkend is door de Duitse tv-ster. Sylvie is gekwetst en wil haar gram halen.

In de Duitse realityserie Global Gladiators vertelt Sabia dat ‘’sommige mensen zelfs zover gaan dat ze een ziekte verzinnen om er beter van te worden.’’ Ze schreef ook op Instagram dat ze nooit iemand met kanker gekend te hebben. Opvallend, want Sylvie en Sabia waren jarenlang bevriend.

Er zijn meerdere partijen aangeklaagd, Sylvie haar manager Marina Coburger meldt dat er aanklachten zijn verstuurd naar Sabia Boulahrouz, zender PRO7 waar Global Gladiators te zien is en Touriya Haoud. Nederlands model en actrice Touriya Haoud bevestigde het verhaal van Sabia Boulahrouz.  ’Sabia heeft gelijk. Sylvie heeft nooit kanker gehad; ze was nooit zo ziek als ze mensen heeft wijsgemaakt’’, vertelt ze aan het Duitse blad Closer.

Meis heeft verschillende documenten bekend gemaakt waarin Duitse doktoren benadrukken dat ze borstkanker heeft gehad. De schadevergoedingen die eventueel uit de rechtzaken resulteren naar DKMS-life gaan, waar cosmeticacurssen worden georganiseerd voor vrouwen met kanker.

Sabia reageert direct via haar advocaat, volgens haar zijn haar uitspraken niet op haar voormalige beste vriendin bedoeld. De uitlatingen zijn volgens haar in een verkeerde context geplaatst.

Hieronder wordt alles uitgelegd. Bekijk de video hieronder: