Sylvie Meis gepakt op bizarre Photoshop-blunder, reageert!

Sylvie Meis werd deze week gepakt op een bizarre blunder, Duitse media beweren namelijk dat de 43-jarige presentatrice haar vakantiefoto’s heeft gephotoshopt.

Vakantiefoto’s Sylvie Meis

Sylvie is met haar man Niclas Castello aan het genieten van een liefdestrip in Saint Tropez. Op één van de vakantiefoto’s die Sylvie heeft gedeeld op Instagram is zij stralend te zien aan het rand van een zwembad. Maar er is iets wat de volgers van 1,4 miljoen volgers van Sylvie opvalt..

Photoshop-blunder

Meerdere mensen in de comments van de foto spreken over het ‘foutje’ in de foto. “Oeps?! Wat is er met je hand gebeurd?” schrijft een volger van de presentatrice.

Ook Duitse mediaplatformen schrijven dat het er op lijkt dat Sylvie één van haar foto’s behoorlijk heeft bewerkt. Volgens hen is het bewijs de ‘onnatuurlijke vervormde hand’ die naast Sylvie geplaatst is op de foto.

Reactie Sylvie Meis

Op Instagram maakt Sylvie weinig woorden vuil aan de beweringen van haar volgers en Duitse media. Zo plaatst ze een Instagram Story, waarin zij bekend Duits platform Gala tagt met de tekst: “This is MY hand. Sorry for that.” Veel trekt Sylvie zich dus niet aan van de beweringen.

Bekijk de foto en reactie van Sylvie Meis hieronder:

Bronnen: Instagram