Temptation Fabrizio werd bijna straatarm na financieel drama! Reageert emotioneel

fabrizio

Temptation ster Fabrizio Tzinaridis heeft emotioneel een heftig verhaal openbaar gemaakt. Hoewel hij tot 2019 als een raket ging met zijn inkomsten gebeurde er een financieel drama waardoor hij bijna alles verloor.

Financieel Drama

Hij had een goedlopende tattoozaak en verdiende goed als bekende influencer. Maar in 2019 ging het fout. Fabrizio vertrouwde namelijk een boekhouder, die achteraf malafide bleek te zijn.

Temptation Fabrizio bijna straatarm

Fabrizio vertelt: “Ik kan jullie met eerlijkheid zeggen dat ik erg diep heb gezeten de laatste jaren/maanden. Mijn oude boekhouder bleek niet eens een boekhouder te zijn en had met papieren geknoeid. ”

“Rechtszaken, advocaatkosten en een zware belastingcontrole twee jaar geleden deden me bijna de das om door de fouten van deze zogenaamde ‘boekhouder’. Overuren moeten draaien om de boetes te betalen, bijna mijn auto (van 130.000 euro, red.) moeten verkopen, enzovoorts… Natuurlijk liet mijn ego het niet toe dat met de wijde wereld te delen en net wanneer ik al mijn schulden afbetaald had en letterlijk net weer kon ademen kwam Corona kijken.”

Pandemie nóg erger

En toen kwam de pandemie en werd alles nog erger: “Ik moest letterlijk weer van 0 af aan beginnen.. Je kan niet geloven wat een gewicht op dit moment bij het schrijven van deze caption van m’n schouders valt. Met tranen in de ogen voel ik de opluchting van binnenuit toenemen..”

Nu is Fabrizio dus weer open met zijn tattoozaak en pakt hij alles weer op.

Bekijk zijn hele video en verhaal hieronder:

Hi iedereen..

Dat ik dit zou delen had ik enkele maanden geleden nooit gedacht maar… Ik snap dat voor de buitenwereld mijn reactie misschien wat overdreven lijkt maar ik kan jullie met eerlijkheid zeggen dat ik erg diep heb gezeten de laatste jaren/maanden. Mijn dichte kringen kennen het verhaal. 2019: Mijn oude boekhouder bleek niet eens een boekhouder te zijn en had met papieren geknoeid. Rechtszaken, advocaatskosten en een zware belastingscontrole 2 jaar geleden deden me bijna de nek om door de fouten van deze zogenaamde ‘boekhouder’. Nalatigheid welliswaar van mijn kant om dit niet te controleren natuurlijk. Overuren moeten draaien om de boetes te betalen, bijna mijn auto moeten verkopen, enzovoort.. Natuurlijk liet mijn ego het niet toe dat met de wijde wereld te delen en net wanneer ik al mijn schulden afbetaald had en letterlijk net weer kon ademen kwam Corona kijken. Bijna 9 maanden in totaal hebben we de deuren dicht moeten houden. Opgebouwde buffers moeten draineren om rond te komen. Ik schaamde me dood maar ben blijven knokken. Ik heb moeten toekijken hoe collega’s ook bijna overkop gingen en als het niet van mijn familie, vrienden en trouwe volgers was geweest had het misschien ook anders afgelopen met mij. Gelukkig vond ik opnieuw de kracht in mezelf om mijn hoofd omhoog te houden en door te pakken hoewel het soms makkelijker leek om gewoon te stoppen en op te geven… maar het zou over men lijk geweest zijn dat ik men zaak zou sluiten en alles waar ik 6 jaar lang zo hard voor geknokt heb te laten opgaan in rook. Ik moest letterlijk weer van 0 af aan beginnen. Je kan niet geloven wat een gewicht op dit moment bij het schrijven van deze caption van men schouders valt. Met tranen in de ogen voel ik de opluchting van binnenuit toenemen… Dus vandaag kan ik met grote trots zeggen dat @divinitycosmetics.be een feit is en de tattooshop weer op volle toeren draait! Het spijt me dat ik hier nu pas mee kom maar ik voelde dat ik er eindelijk klaar voor was. Als ik dan toch een voorbeeld zou moeten zijn dan moeten jullie het hele verhaal kennen. Bedankt voor deze enorme kans. Ik hou van jullie ♥️

De 130.000 euro BMW van Fabrizio:

Bron: Instagram