Donderdagavond wordt de dertiende aflevering van Temptation Island 2018 op televisie uitgezonden. De ongeduldige fans hebben deze echter al online kunnen bekijken, en ook Temptation Island 2018 aflevering 14 zal weer een week eerder online te vinden zijn.

Aflevering 11

Aflevering 11 draaide wat meer om het koppel Mezdi en Daniëlle. Mezdi moet aan de leugendetector, en krijgt het daarbij wel heel warm. Daniëlle krijgt steeds meer de balen van wat ze van haar vriend te zien krijgt en wordt ondertussen een beetje gek van Fabrizio, die gevoelens voor haar heeft, Gino ontfermt zich steeds meer over de verdrietige Deborah en ‘vrijgezel’ Kevin krijgt het steeds gezelliger met verleidster Chloë.

Aflevering 11 gemist? Check hier de samenvatting met Merijn:

Aflevering 12

Ook aflevering 12 zat bomvol drama. Bij het laatste kampvuur voor de finales zagen de deelnemers onder andere hun partners zweten aan de leugendetector, en zoals we inmiddels weten, betekenen kampvuren meestal weinig goeds voor de deelnemers, en dat was nu niet anders. Voor Deborah moest de gifbeker leeg, nadat ze te zien kreeg hoe Tim tot over zijn oren verliefd is werd op verleidster Cherish.

Ook de soap tussen Joshua en Megan ging weer verder. Nadat Joshua Megan een paar afleveringen terug keihard had ‘gefriendzoned’, kwamen ze toch weer in elkaars bed terecht. Bovendien kregen we te zien dat Joshua blijkbaar toch iets dwarszat bij Megan, door de woorden: “Het enige wat jij wilt is mijn pik.”

Aflevering 12 gemist? Check hier de samenvatting:

Aflevering 13

In aflevering 13 viel opeens de stroom uit, waardoor de deelnemers dachten dat ze alles konden doen zonder dat ze gefilmd werden. Helaas voor hen, en gelukkig voor ons, draaide de camera’s gewoon door!

Aflevering 13 nog niet gezien? Kijk ‘m via deze link!

Temptation Island 2018 aflevering 14

In Temptation Island 2018 aflevering 14 gaan de deelnemers op dreamdate met hun grootste verleiding en hierbij lijkt iedereen nog een stapje verder te gaan….

Vanaf donderdag 19 april is Temptation Island 2018 aflevering 14 hier te bekijken (mits beschikbaar):

Meer informatie over Temptation Island? Check de Wikipedia-pagina.

Temptation Island 2018 aflevering 14