De laatste aflevering van Temptation Island VIPS aflevering 12, de laatste, zit er inmiddels op, dus kunnen we de balans opmaken. Welke koppels hebben de ultieme relatietest overleefd, en welke niet?

Niels en Rosanna

Niels en Rosanna deden voor de tweede keer mee aan het programma en deze keer ging het zo mogelijk nog slechter dan de eerste keer. Niels liet zich in no-time verleiden door Fabiola, tot groot verdriet van Rosanna. Toch blijken de twee echt niet zonder elkaar te kunnen. Ze kondigden onlangs zelfs aan te gaan trouwen! Echte liefde overwint alles, maar een derde deelname aan Temptation Island kunnen ze maar beter uit de weg gaan…

Ruud en Rowena

Ruus bleek veel meer moeite te hebben met het vrouwelijke schoon om hem heen dan hij van tevoren had verwacht. Toch schrok hij er nog meer van toen zijn Kelly aangaf klaar met hem te zijn. Vanaf toen gedroeg hij zich als een engeltje en zijn de twee nog altijd gelukkig samen.

Donny en Amijé

Donny gedroeg zich op zich vrij netjes, maar kwam er tijdens het programma achter dat hij in staat was om gevoelens voor een ander te krijgen. Hierom heeft hij na het programma de keuze gemaakt om zonder Amijé verder te gaan.

Stefano en Gelina

Stefano werd in één klap de smeerlap van het programma, door tijdens de laatste date de fout in te gaan met Zwanetta, om hier vervolgens tegen Gelina over te liegen, in de hoop er mee weg te komen. Gelukkig waren er buiten het oog van de camera’s wel genoeg zeggende geluidsopnames dus heeft Gelina Stefano gedumpt.

Check hier de samenvatting van Temptation Island VIPS aflevering 12:

Niels en Rosanna kondigen met sexy post trouwplannen aan!