Temptation Megan uit bed gelicht voor belasting fraude

Megan Desaever (22), bekend van Temptation Island is blijkbaar in problemen terecht gekomen na haar onthullingen over belasting. Ze gaf aan dat ze geen belasting wil betalen, maar is nu daarvoor aangepakt volgens juicechannel.

Temptation Megan uit bed gelicht

Ze is vanochtend uit haar bed gelicht door een opsporingsdienst volgens de bronnen van het kanaal. Haar uitspraken kwamen groot in het nieuws en zelfs de minister van financiën zou hebben gereageerd.

Belasting fraude

Inmiddels is deze ‘juice’ bevestigd: “Wij bevestigen dat er een gerechtelijk onderzoek loopt naar aanleiding van vermeende fiscale inbreuken. Er is een zoeking geweest deze morgen in haar woning”, aldus Parket West-Vlaanderen aan HLN.

Geen belasting

Megan zei te gast bij RUMAG show Allures tegenover Fawry: “Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk. Ik was sowieso al van plan om naar Dubai te verhuizen, omdat mijn broer daar al zit, en daar is het gewoon belastingvrij.”

Later kwam ze daarop terug in ‘Play Café’: “Ik snap het commentaar van de mensen wel. Want nu denkt iedereen dat het gewoon oneerlijk is, dat ik geen belastingen betaal en zij wel. Maar zo is het niet. Het is niet dat ik belastingen ontwijk ofzo. Dat doe ik totaal niet.”

Hieronder de berichten:

via IG, HLN, RUMAG