‘Temptation-Morgan en EOTB-Jamy gaan trouwen!’

Temptation-Morgan en EOTB-Jamy

Soms lijkt het wel alsof Temptation Island en Ex On The Beach één tv-programma is. In ieder worden de deelnemers van beide programma’s aan de lopende band met elkaar gespot. Volgens een oplettende fan zouden Temptation-Morgan en EOTB-Jamy niet alleen een relatie, maar zelfs trouwplannen hebben!

Er zijn namelijk beelden opgedoken van Morgan en Jamy dien bijzonder intiem aan het dansen zijn en op social media wordt er dan ook volop gespeculeerd. Ene Wendy zegt de twee al vaker samen gespot te hebben. Ze schrijft:  “Die 2 hebben nu een relatie. Ik heb ze gisteren samen gezien voor de zoveelste keer..”

Wendy gaat zelfs nog een stuk verder door bewijs gevonden te hebben dat de twee al trouwplannen hebben!  “Dit keer kwamen ze uit Morgan zijn huis, en vandaag kwamen ze samen uit een trouwwinkel… eerst dacht ik dat ik aan het dromen was… maar toen Morgan onverwachts telefoon kreeg, en zei…. “hallo met Morgan” wist ik het zeker dat het Morgan was….. wat doet Jamy van ex on the beach samen met Morgan uit Temptation Island in een trouwwinkel samen? dat die twee in een relatie zitten dat weten we al langer als vandaag maar dat die nu ook al gaan trouwen…… WOW”

Check de beelden van de intiem dansende Temptation-Morgan en EOTB-Jamy hier: