Skip to main content

Pommeline Tillière maakte haar tv-debut in Temptation Island als verleidster in 2017. Ondertussen weet zij ook haar fans op Instagram te verleiden met haar pikante foto’s. Voor hen gaat ze zelfs uit de kleren.

Pommeline Tillière

In 2017 was Pommeline ook een van de verleidster in het programma Temptation Island. Ze kon het heel goed in haar rol, omdat ze deelnemer Merijn wist te verleiden. Ze begonnen een relatie, maar helaas was het van korte duur. Ze zou nu in een relatie zitten van al ruim twee jaar met Cirio Wassenhove. Hij zou net als haar ook een liefhebber zijn van tattoes.

Na Temptation Island heeft zij ook meegedaan aan ‘Celebs gaan daten’, ‘I Love You Tattoo’ en ‘Just Tattoo of Us’. Ze is ook tattoo-artist en opende haar eigen shop INKspired by Pommeline.

Uit de kleren op Instagram

Op Instagram heeft zij al 394K volgers. Ze showt op Instagram haar outfits, haar vriend Cirio en natuurlijk ook de vele tattoos die zij heeft. Ze schroomt dan niet om ook uit de kleren te gaan voor haar volgers. Onlangs postte ze een foto waarin ze in een bikini staat en haast al haar tattoos te zien zijn.

Bekijk hieronder de foto:

https://www.instagram.com/p/Cck_CPyDQ1i/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d316aa49-63cb-4c7a-ac2f-ea38afc4198b
https://www.instagram.com/p/CUsXrsLjkzY/

Bron: Instagram, man-man

Leave a Reply