Het huidige seizoen van Temptation Island is zeker nog niet het meest spectaculaire seizoen ooit. Zeker deelnemer Roger lijkt er allemaal maar weinig zin in te hebben en duikt iedere avond al vroeg zijn bed in. Michella Kox is het zat en besloot Roger te vragen waarom hij zo saai is. En die antwoordde ook.

“Begrijp er gewoon er helemaal niks meer van dit jaar!”, schrijft de roddelqueen op Instagram, waarna ze Roger het volgende bericht stuurt: “Hoi Roger, je kent mij vast niet, maar ik kijk elke week trouw naar het programma. Nu heb ik een heel klein vraagje, of vier wat ik zo graag wil weten. Heb jij jezelf wel eens laten testen op de ziekte van Pfeiffer, want jij bent heel vaak moe. Ben je vrijwillig gegaan? Had je het koud omdat je een coltrui draagt? En mijn laatste vraag: wist je wel aan welk programma je meedeed? Of dacht je dat je in het programma ‘Mijn vakantie’ zat? Hopelijk krijg ik wat antwoorden, ik denk echt dat iedereen dit graag wil weten!”

Roger bleek nu gelukkig wel eens wakker te zijn en beantwoordde de vraag van Michella. “Laura en ik hadden ons ingeschreven om aan heel België en Nederland te laten zien hoe goed we kunnen slapen, hoe snel Laura verbrandt, hoe snel ik kan weglopen van andere vrouwen en hoe goed ik tegen de warmte kan. En voorlopig met succes, toch?”, luidt de reactie van Roger. “We hadden nog meer doelen dus zeker blijven kijken. Er komen nog top afleveringen aan. En nu ga ik toch slapen hoor… Anders mis ik mijn 13 uur slaap nog.”

Temptation-Roger had misschien niet zo goed in de gaten aan welk programma hij meedeed: