Een man, Noah Novak, die een tijdsreiziger beweert te zijn die uit het jaar 2030 komt, heeft zichzelf, dus ook Noah Novak, die uit het jaar 2070 komt ontmoet. Samen geven de twee een interview.

In de video vertelt Noah Novak dat Noah Novak die naast hem zit informatie over hem had dat bewijst dat ze dezelfde persoon zijn. Helaas kunnen ze de exacte informatie niet met ons delen, omdat de overheid ze anders zou pakken.

Noah uit 2030 zegt: “Hij had een berg persoonlijke informatie, hij vertelde wat dingen over die ik gedaan heb, hij wist mijn hele levensloop vanaf het moment dat ik terugkwam uit 2017. Hij wist alles dat ik had gedaan. Alleen iemand die me mijn hele leven gestalked heeft zou dit allemaal kunnen weten.”

Lees ook: Man die beweert in de toekomst te zijn geweest toont foto als bewijs

Dus wat kunnen we in de toekomst verwachten? Donald Trump wordt herkozen in 2020, AI wordt een dominante vorm van technologie, we leren in de komende 10 jaar hoe we in de tijd kunnen reizen en we gaan voor het eerst naar Mars. Bovendien gaat de Bitcoin een wereldwijd betaalmiddel worden.

Dus dat je het even weet. Wel lijkt het erop dat Noah 2030 er een iets ander dieet op nahoudt dan Noah 2070, maar verder is het verhaal best geloofwaardig. Toch?