Tony Junior zet tattoo met spelfout erin ”Boeit me niet” (Beelden)

tony junior

Tony Junior, bekend van de Bachelor, liet deze week twee nieuwe tattoo’s zetten: handgeschreven briefjes van zowel zijn opa, als zijn oma. Het viel volgers al snel op dat er een flinke spelfout zat in één van de teksten. Tony Junior heeft hier inmiddels zelf op gereageerd.

”Boeit me niet”

Tony Junior besprak de spelfout met RTL Boulevard. Hier vertelde hij dat hij besloten heeft de spelfout vooraf al gespot te hebben, maar gewoon mee te nemen op zijn lichaam. Hij vertelt: “Ik heb dit echt eergisteren besloten. Ik ging naar mijn opa en oma toe en zei: ‘Ik wil heel graag van jullie een of twee zinnen die jullie voor mij op een briefje schrijven’.” Tony heeft niet verteld dat het om een tattoo ging, want daar zijn zijn grootouders niet echt voorstander van.

Hoewel het met de tekst van zijn opa helemaal goed ging, was er een foutje in de tekst van zijn oma: “Lieve Tony. Fantastisch, wat er allemaal gebeurd op ‘t moment, maar blijf altijd baas over jezelf! Kus van Oma.” Tony Junior heeft inmiddels aangegeven dat het hem niet boeit, dat er ‘gebeurd’, in plaats van ‘gebeurt’ staat. Volgens hem gaat het om de echtheid en de intentie waarmee zijn oma het briefje schreef.

Bekijk de tattoo van Tony Junior

Tony Junior schakelt opa en oma in voor intieme tatoeage | RTL Nieuws
Tony Junior schakelt opa en oma in voor intieme tatoeage | RTL Nieuws
tony junior

Bron, beeld: RTL Boulevard