Top Notch en Ronnie Flex al een jaar uit elkaar! Hij reageert! ‘Pure Schande’

Platenlabel Top Notch werkt al een jaar niet meer met Ronnie Flex. Dit laat SPEC, het managementbureau van de rapper, aan Shownieuws weten. De reden van de breuk is niet duidelijk, maar de rapper is er overduidelijk niét blij mee.

Wat er precies gebeurt is, is niet duidelijk, maar Ronnie Flex plaatste woensdagnacht de volgende Twitterberichten die hij later verwijderde. ‘Dat jullie mij hebben laten gaan is een schande voor nl muziek.. ik hou met heel mijn hart van hip hop en de cultuur, ik heb jullie hits gegeven. Ik heb andere artiesten van jullie hits gegeven. Ik heb jullie alles gegeven wat ik heb… het is een pure schande, dat meen ik echt.’

‘Ik verdien dit niet!’

De rapper vervolgde: ‘Ik heb meer gegeven dan dat ik kan geven en ik ben betaald met finessings.’ Daarmee bedoeld Ronnie ‘het bespelen van iemand’. ‘Tis een schande, ik zou geen artiest dit aandoen. Ik ben altijd eerlijk en oprecht ik verdien dit niet. Nu moet ik het zelf doen en ik ga het doen ook. Ik heb alles gegeven altijd om misbruik van me te laten maken.. tis niet eerlijk. Noem een beter nl album dan Rémi.’ Remi, het album uit 2017, was een van zijn grootste successen.

Bilal Wahib

Dit is de tweede keer in een maand Top Notch breekt met een artiest. Eind maart stopte het label de samenwerking met Bilal Wahib.

Problemen of niet, ondertussen is Ronnie wel een nieuwe clip met Lil Kleine aan het schieten. Bekijk de beelden hieronder:

Bron: Shownieuws, Instagram