Tory Lanez exposed Kylie Jenner, Megan thee Stallion en meer op nieuwe album

Ongeveer een maand geleden kregen we te horen dat Tory Lanez Megan Thee Stallion had geschoten in haar voet. Megan is live op Instagram gekomen waarin ze heeft bevestigd dat Tory de schutter was. De rapper was al die tijd stil maar heeft nu zijn stilte gebroken, met een geheel nieuw album. Op ‘DAYSTAR‘ vertelt Tory’s zijn kant van het verhaal en daarin exposed hij heel wat celebrity’s. Onder andere Kylie Jenner en Kehlani!

Tory Lanez en Kylie Jenner in het zwembad

Op het allereerste nummer begint Tory al met de name dropping. Zo zegt de rapper dat het hem pijn heeft gedaan dat Kehlani zich uitgesproken heeft over de zaak. Ze heeft Tory van haar single ‘Can I’ gehaald na het nieuws met Megan. Volgens Tory waren hij en Kehlani al jaren bevriend en had zij met hem over de situatie moeten praten. Meteen daarna pakt hij Megan Thee Stallion aan: ‘Hoe kan je geschoten zijn in je voet zonder dat er bot geraakt is?’. De rapper ontkent dat hij op haar geschoten heeft en insinueert dat Megan liegt. In de volgende tracks gaat hij dieper in op de relatie van hem en Megan. Zo vertelt Lanez dat hij Megan ‘zijn b*tch’ en een vriend was, maar dat de relatie voor haar meer betekende dan voor hem.

Dit kwam tot een hoogtepunt op een feestje waar Kylie Jenner ook aanwezig was, zoals Tory vertelt in zijn track ‘Sorry, But I had To…’. Hij vertelt dat hij in het zwembad sprong met Kylie en zich ontzettend aangetrokken voelde tot Kylie. Dit versterkt de geruchten die er al waren, dat Megan boos zou zijn geworden omdat Tory Kylie teveel aandacht gaf. Dit vervolgt op de track ‘Queen and Slim’. Hierin zegt Tory altijd een crush te hebben gehad op Kylie en het naar zijn zin te hebben gehad met haar in het zwembad. Hij wist niet dat dit een probleem voor Megan was en zou met haar zijn weggaan, omdat zij hem uitgenodigd had. Dit liep echter geheel anders dan gepland.

”Ik zou nooit een vrouw aanraken”

Op het gehele album benoemt Tory Lanez vaker dat hij Megan Thee Stallion niet neergeschoten heeft. Hij claimt bedreigd te zijn door Megan’s management, RocNation (van Jay-Z) en stelt dat hij nooit een vrouw aan zou raken. Daarnaast heeft hij een diss klaar voor iedereen die zich uitgesproken heeft over de zaak: Chance the Rapper, Asian Doll en meer. Megan Thee Stallion heeft tot nu toe nog niets gezegd over het album of de uitspraken van Tory. Wil je meer weten over de geheimen die Tory onthuld heeft? Bekijk dan dit filmpje.

Beeld: Black Sports Online.