Er staan ons dit jaar flink wat grote titels te wachten, maar de film waar misschien wel de meeste mensen naar uitkijken is Once Upon a Time in Hollywood van de legendarische regisseur Quentin Tarantino. De film, die dezelfde stijl als Pulp Fiction zal hebben, zit vol met supersterren als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Tim Roth en Al Pacino.

Once Upon a Time in Hollywood

Once Upon a Time in Hollywood gaat over een voormalig Western acteur (DiCaprio) en zijn stuntman (Pitt) die proberen een nieuwe carrière in Hollywood te beginnen in het Los Angeles van 1969, het jaar waarin de stad opgeschrikt wordt door de moorden van sekteleider Charles Manson. Mensen die een beetje thuis zijn in de geschiedenis van massamoordenaars, kennen ongetwijfeld het verhaal van de Manson family, de sekte die Sharon Tate en vier anderen op 9 augustus 1969 vermoordde.

De film zal een vergelijkbare stijl hebben als die van Pulp Fiction, misschien wel Tarantino’s populairste film, waarbij verschillende verhaallijnen dwars door elkaar heen lopen. In gesprek met CinemaCon, zei Tarantino over de film: “This is probably the closest to Pulp Fiction that I’ve done”.

Behalve eerder genoemde sterren speelde ook de op 4 maart overleden acteur Luke Perry een rol in de film. Het zou zijn laatste rol betekenen.

Check hier alvast de eerste trailer: