Travis Scott onder vuur na “neppe” excuus video (Beelden)

Travis Scott is naar buiten gekomen met een persoonlijke excuus video om zijn excuses aan te bieden voor de chaos. De excuus video schoot bij veel fans van de rapper echter in het verkeerde keelgat.

‘Neppe’ excuus video

Travis Scott heeft via een excuus video gereageerd op de doden en gewonden die vielen tijdens zijn festival: Astroworld. In de video meldt hij het volgende: “Ik wil gewoon gebeden sturen naar degene die we gisteravond verloren. We zijn nu bezig om de families te identificeren, zodat we het systeem door deze moeilijke tijd kunnen helpen.”

Hij haalde diep adem en wreef constant over zijn voorhoofd, hij vervolgde: “Mijn fans betekenen echt de wereld voor mij. Ik wil ze altijd met een positieve ervaring achterlaten. Ik kon de ernst van de situatie gewoon nooit begrijpen.” Hij voegde eraan toe dat hij er kapot van was en zei herhaaldelijk dat hij zich niet kon voorstellen dat zoiets had kunnen gebeuren.

Chaos Astroworld festival

Volgens meerdere bronnen zijn bij het incident 8 mensen omgekomen, waaronder een 14-jarige jongen, en ongeveer 300 gewonden. Travis Scott had op Twitter al eerder aangegeven gezegd dat hij er kapot van was en bereid was om samen te werken met de gemeenschap om de families in nood te genezen en te ondersteunen. Minuten nadat de hitmaker ‘Antidote’ zijn Instagram-verhalen deelde, werd hij opnieuw brutaal op Twitter gesleept, omdat velen hem vroegen de verantwoordelijkheid te nemen voor de AstroFest-chaos.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: YouTube