Uber Eats bezorger boos op Ronnie Flex: ”Faka geen fooi?”

ronnie flex

We bestellen allemaal wel eens eten bij Thuisbezorgd of Uber Eats. Gelukkig worden wij echter niet herkend door de bezorgers. Als we geen fooi geven, heeft dat verder geen enkele gevolgen. Dat is niet het geval als je Ronnie Flex bent. Terwijl de muzikant nietsvermoedend van zijn bestelling aan het genieten was, kreeg hij een dm van de bezorger.

Uber Eats bezorger

De bezorger in kwestie was niet blij met het feit dat hij geen fooi had gekregen van Ronnie Flex. Hij was blijkbaar zelfs zo verontwaardigd, dat hij besloot in de dm’s van Ronnie te sliden, met het volgende bericht: ”Faka je bestelt Uber Eats bij mij, maar geen fooi. Je bent hayek rich.” In algemeen beschaafd Nederlands staat hier: Hoezo bestel je Uber Eats bij mij en geef je me geen fooi? Je bent overdreven rijk.

Ronnie Flex

We kennen Ronnie Flex als iemand die altijd kalm blijft. Zo ook in deze situatie. Hij reageerde simpelweg met: ”Ik kom uit de velden neef, regel jezelf”. Ronnie plaatste de dm’s op Twitter, maar slaagde er niet helemaal in de gebruikersnaam van de Uber Eats bezorger te verbergen. De tweet werd tientallen keren gedeeld. Bekijk het gesprek tussen Ronnie en de bezorger hieronder.

Ronnie veranderde onlangs zijn naam! Maar was zélf verbaasd door de ophef:

Bron: Twitter Beeld: Instagram