Wij bij AXED.NL zijn op zoek naar stagiaires om het team te komen te versterken vanaf januari/februari 2019. AXED is hét urban lifestyle platform waar jij je creatieve ideeën op los kan laten en je skills kan verscherpen.

AXED.NL is hét urban lifestyle platform van Nederland dat dagelijkse frisse content publiceert van de heetste muziek releases, de nieuwste culture items, de tofste events, laatste fashion trends, de meest besproken urban hypes en het opmerkelijkste nieuws.

Wil jij jouw bijdrage leveren aan hét nummer 1 urban platform van Nederland? Solliciteer dan nu! We ontvangen graag je reactie via team [@] axed.nl of via deze LINK

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een toffe en uitdagende werkspot waar je dagelijks een bijdrage kan leveren aan één van de grootste urban websites van Nederland. Je doet ervaring op binnen het AXED.nl web team waar je jouw eigen creativiteit kwijt kunt en ruimte krijgt om je eigen input in te brengen. We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt, maar krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken.

Ben je nog op zoek naar een creatieve en uitdagende stageplek? Heb je passie voor de urban culture? Solliciteer dan nu! Wij zijn op zoek naar Redactie/Social Media- en Video stagiaires.

REDACTIE/SOCIAL MEDIA STAGIAIRES

Het AXED.NL team is op zoek naar een stagiair(e) die ons redactie team komt versterken. Je zult dagelijks de laatste nieuws/ontwikkelingen bijhouden, content maken zoals nieuwsberichten, artikelen en interviews afnemen. Je beheert de social media kanalen en houdt de contacten bij.

Profiel:
* Student MBO/HBO/WO – opleiding communicatie/journalistiek/media
* Creatief, proactief, zelfstandig en stressbestendig
* Internet savvy
* Bekend met de urban cultuur en de laatste trends op het internet
* Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
* Geen 9 tot 5 mentaliteit

VIDEO STAGIAIRES

AXED.NL is op zoek naar video stagiaires om het team te komen te versterken. Je zult je tijdens je stage bezig houden met filmen en of video-editing voor de ontwikkeling van toffe video content, zoals web items, interviews of verslaglegging van events.

Profiel:
* Student media opleiding MBO/HBO/WO
* Camera ervaring
* Ervaring met Adobe Première Pro
* Interesse in de Urban culture en de laatste internet trends
* Creatief, proactief, zelfstandig en stressbestendig
* Geen 9 to 5 mentaliteit
* Zin om toffe dingen te gaan maken!

GRAFISCHE VORMGEVING STAGIAIRES

* Student Grafische vormgeving opleiding MBO/HBO/WO
* Sterke grafische ervaring (Adobe Photoshop/Illustrator)
* Interesse in de Urban culture en de laatste internet trends
* Creatief, proactief, zelfstandig en stressbestendig
* Geen 9 to 5 mentaliteit
* Zin om toffe dingen te gaan maken!

INTERESSE?

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een van de grootste urban platforms van Nederland? Solliciteer dan nu! We ontvangen graag je reactie via team [@] axed.nl of via deze LINK