Verstappen en Hamilton hebben opnieuw bizar incident! Hamilton haalt uit “Deze Gast…”

De spanning bij de Formule 1 Championship is niet meer om te houden. Het wordt een absolute finale tussen Verstappen en Hamilton volgende week in Abu Dhabi, na een bizarre race in Saudi Arabië. Hamilton won de race maar niet zonder opnieuw een incident.

Verstappen en Hamilton botsing

Lewis meent dat Max Verstappen ‘duidelijk over de limiet gaat’. Het gaat voornamelijk om een botsing tijdens de race die waarschijnlijk nog een staartje krijgt. Hamilton botste achterop Max, die op de rem stapte om hem voorbij te laten gaan, en beschadigde zijn voorvleugel licht.

Hamilton haalt uit

Hamilton snapte de actie niet: “Een crazy guy.” noemde hij hem tijdens de race. “Soms zeg je zoiets in het heetst van de strijd. Ik heb al zoveel botsingen voorkomen met deze gast. Ik weet niet wat er in zijn hoofd omgaat. ”

Spanning

Verstappen reageert en legt uit: “Hij bleef heel dicht achter me rijden, terwijl ik al vaart minderde. Er was misschien sprake van miscommunicatie.”

Maar Hamilton meent: ,,Hij remde zo hard, het lijkt erop dat het voor hem niet uitmaakt of we beiden de finish halen”

De stewards gaan de heren overhoren over het incident en zullen met een eventuele penalty komen. Beide coureurs staan nu qua punten op gelijke hoogte met nog maar één race te gaan!

Bekijk hieronder het moment:

Bron: Telegraaf, Youtube